DE ENIGE HOME-CARE-SERIE DIE HAAR OP EEN DAGELIJKSE BASIS HERSTELT EN VERSTERKT

Eindelijk compleet – de Olaplex revolutie gaat door! Vanaf nu kan Olaplex eenvoudig worden toegevoegd in uw dagelijkse haarverzorging. Het revolutionaire merk uit de VS presenteert met trots Olaplex No. 4 & No. 5, de eerste shampoo en conditioner met het originele en gepatenteerde Olaplex-actieve ingrediënt Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate.

Hoe gebruik ik de Olaplex No.3 + 4 + 5?

HERSTELT EN VERSTERKT BESCHADIGD HAAR MET ELKE WASBEURT.

De unieke combinatie van shampoo en conditioner herstelt en versterkt het haar dat dagelijks wordt beschadigd en maakt het opnieuw opbouwen van verbroken zwavelbruggen van het haar mogelijk.

Vanzelfsprekend zijn Olaplex No. 4 en No. 5 100% veganistisch, vrij van sulfaten, parabenen, gluten en tast het de kleur van het haar niet aan. Geschikt voor alle haartypes.

OLAPLEX No.4 & No.5 – shampoo & conditioner

De Olaplex-shampoo No. 4 reinigt en hydrateert het haar. Het verbetert zichtbaar de haarstructuur en geeft een intense glans – elke wasbeurt weer.

N°4

SHAMPOO & CONDITIONER

29,95 €

De Olaplex-shampoo No. 4 reinigt en hydrateert het haar. Het verbetert zichtbaar de haarstructuur en geeft een intense glans – elke wasbeurt weer.

Olaplex No.5 Conditioner

De Olaplex No. 5 conditioner herstelt en hydrateert het haar zonder het te verzwaren, verbetert structurele haarschade en voorkomt gespleten haarpunten. Voor sterk, gezond en glanzend haar.

Bekend van

Kim Kardashian

JENNIFER LOPEZ

CHARLIZE THERON

GWYNETH PALTROW

EMILY BLUNT

Ook gezien in

Ontdek Olaplex vandaag

* Der Versand innerhalb von Deutschland kostet 4,95€, nach Österreich 8,95€ und in die Schweiz 19,95€.
Versandkostenfrei ab 70€. Olaplex No.4 & No.5 bald wieder erhältlich, offizieller Olaplex Händler