Heb jij een salon en wil je graag werken met OLAPLEX? Join the Family. Als professional kun je onze OLAPLEX producten inkopen via onze officiële OLAPLEX distributeur New Flag Benelux. Maak een account aan via: www.shop.new-flag.nl *Let op, je kunt alleen een account aanmaken als je geregistreerd staat bij KVK als kapper/salon.

N°1 BOND MULTIPLIER

No.1 Bond Multiplier

Biedt bescherming voor alle salons services.

OLAPLEX werkt op moleculair niveau om gebroken verbindingen in het haar op te sporen en te herstellen die veroorzaakt zijn door chemische, thermische en mechanische schade. OLAPLEX kan worden gebruikt om beschadigd haar te herstellen of kan worden toegevoegd aan elke service om het haar te beschermen en te versterken. De beste salons en haarstylisten ter wereld gebruiken OLAPLEX om het haar gezond, levendig en veerkrachtig te houden. Maak een afspraak met een salon bij jouw in de buurt meer te weten te komen over de voordelen van OLAPLEX.

N°2 BOND PERFECTOR TREATMENT

De OLAPLEX Stand-Alone Treatment is de ongeëvenaarde salonservice die beschadigd haar hersteld, sterk en gezond haar behoudt. De behandeling geeft direct geweldige resultaten op alle haartypes, inclusief 'virgin' en natuurlijk krullend haar. Als jouw haar gekruld is, van wavy tot coily, zal de behandeling helpen om jouw krullen te herdefiniëren. Na een behandeling zal je haar al ongelooflijk aanvoelen, pluisvrij zijn, meer handelbaarheid zijn waardoor het makkelijker te stylen is, en er gezond en glanzend uitziet. Vraag vandaag nog naar de OLAPLEX Stand-Alone Treatment in uw salon!