RETOUREN & VERZENDENHoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Orders kunnen 2 á 4 dagen duren, afhankelijk van de periode en drukte. Als jouw pakketje binnen 3 dagen nog steeds niet binnen is, stuur ons dan een bericht via bovenstaand formulier en vermeld je order nummer erbij. 

Kan ik mijn bestelling retourneren? 

Alle bestellingen kunnen binnen 10 dagen na ontvangst geretourneerd worden. De verpakkingen dienen ongeopend en niet beschadigd te zijn. Producten die al gebruikt of geopend zijn kunnen nietterug gebracht worden. De klant is financieel verantwoordelijk voor de retourzending en dient het ontvangst en betaalbewijs van de retourzending te bewaren. 

*Als jouw aankoop buiten OLAPLEX.NL om is gedaan, vragen wij jou rechtstreeks contact op te nemen met de winkelier voor een retourzending in overeenstemming met hun retourbeleid. Wij kunnen de authenticiteit niet garanderen van producten die buiten onze geautoriseerde distributeurs of detailhandelaren zijn gekocht.


Hoe retourneer ik mijn bestelling? 

Als je een gekocht product wilt retourneren, vragen wij je een email te sturen naar info@olaplex.nl met jouw naam, adresgegevens en ordernummer. De producten dienen ongeopend en ongebruikt te zijn vóórdat je het terug stuurt. Retouren die tóch geopend en gebruikt zijn, worden niet geaccepteerd. 

Retourzendingen mogen verstuurd worden naar: 
t.a.v. New Flag Benelux
Hendrik Figeeweg 3-G11
2031 BJ Haarlem

*zorg ervoor dat je een briefje in de doos doet met jouw order nummer. 

Wat als ik een beschadigd pakketje/producten heb ontvangen? 

Oei, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Helaas kunnen verzendingen niet altijd aankomen zoals wij dit inpakken. Heb je een pakket ontvangen waarbij de producten zijn beschadigd of open zijn gegaan tijdens de verzending? Bewaar de doos, de producten en de bon en stuur ons z.s.m. na ontvangst een e-mail met foto's naar info@olaplex.nl 

Verzenden jullie ook buiten Nederland? 

Nee, onze webshop is alleen voor klanten binnen Nederland. Helaas kun je bij ons niet bestellen als je niet in Nederland woont. 

IK HEB EEN VRAAG OVER EEN PRODUCT..

Check onze FAQ product pagina.