72 Uur Anti-Pluis Challenge met OLAPLEX N°.6
November 12, 2021

72 Uur Anti-Pluis Challenge met OLAPLEX N°.6

Verminderd pluis tot 72 uur lang? Ja, graag! OLAPLEX N°.6 Leave-In Styling Treatment helpt om pluis tot drie dagen onder controle te houden, en ik neem de proef op de som. Toegegeven, ik ben al een N°.6 liefhebber. N°.6 houdt mijn haar gehydrateerd, glanzend, sterk, en controleert hoe pluizig het wordt. Als curly girl wil ik dat mijn haar er de hele dag gezond uitziet met minimale inspanning. Pluis is niet alleen vervelend, het vermindert ook de handelbaarheid van het haar en kan leiden tot breuk. Nee, dank je wel!

Hoe werkt het? Breng N°.6 aan op schoon, vochtig haar. Voor fijn haar, begin met een beetje ter grootte van een erwt. Voor krullend haar zoals het mijne, geef ik de voorkeur aan N°.6. Dit is hoeveel ik gebruik:

 

Hoeveelheid No6

 

Ik breng een royale hoeveelheid aan! Soms gebruik ik zelfs een beetje meer, afhankelijk van het seizoen. Mijn haar zuigt de N°.6 Leave-in Styling Treatment op, en hoe meer ik gebruik, hoe zachter mijn krullen worden!

 

 

Ik nam deze foto tijdens de eerste vierentwintig uur, ongeveer een uur na het aanbrengen van N°.6 onder de douche. Ik breng N°.6 direct na het douchen aan als mijn haar goed vochtig is, en daarna gebruik ik wat OLAPLEX N°.7 voor glans en bescherming tegen UV-stralen. Dag één is mijn favoriete haardag; mijn krullen zien er gedefinieerd uit, mijn haar voelt zacht aan, en pluis is nergens te bekennen!

 

 

Al 48 uur, en ik hou van mijn tweede dag haar! Ik heb deze foto genomen net nadat ik uit bed kwam, voor het ontbijt, zonder iets bij te werken. Het is een rock-and-roll slaaphoofd look, en ik hou ervan. Ik heb een haat-liefde relatie met mijn haar de tweede dag na het wassen. Soms is het mijn beste look, en andere keren ziet het eruit alsof ik het twee weken niet heb gewassen. Ik merkte dat de stijl beter bleef zitten en dat de pluis op afstand bleef, ondanks het woelen tijdens het slapen 's nachts!

 

 

De laatste dag, nog een ochtend bedhoofd moment om te laten zien waar ik mee werk. 72 uur en mijn krullen zijn nog intact, zacht en minimale pluis. Ik moest mijn haar de dag ervoor in een knot dragen. Ondanks dat, zit mijn haar nog steeds goed en is het veel minder pluizig dan ik gewend ben na drie dagen zonder bijwerken! Ik herhaal: Drie dagen zonder mijn haar te touperen, rommelige knotten en slaaphoofd, en dit is hoe mijn kroes eruit ziet met N°.6? Verkocht!

Wat me verliefd maakte op N°.6 is dat mijn pluizige krullen er 's ochtends met minimale inspanning weer toonbaar uitzien. Ik heb het in de afgelopen 72 uur niet bijgewerkt; maar voor een boost in glans, zou je wat N°.7 in het haar kunnen toevoegen om het te versterken, glans te geven, en meer hydratatie!

Related Hair Stories