Welke behandelingen je aan jouw kapper moet vragen
May 15, 2023

Welke behandelingen je aan jouw kapper moet vragen

De wereld van salonbehandelingen en diensten kan overweldigend zijn, zelfs voor professionals. Hoe weet je nou welke behandeling jouw haar nodig heeft? Hoe vallen die behandelingen samen met of versterken ze andere salonbehandelingen zoals kleur- en textuurbehandelingen? Je hoeft het niet allemaal zelf uit te zoeken, we got you. In deze gids vind je de antwoorden op die vragen met betrekking tot de OLAPLEX behandelingen in de salon.

De OLAPLEX behandelingen die je in de salon kunt krijgen zijn gericht op:
  • Opbouw/productbuild-up
  • Schade
  • Vocht
  • Kleur


Hoewel alle OLAPLEX producten het haar herstellen, pakken ze ook de boven genoemde problemen aan. Dit zijn dus ook dingen die je aan je kapper kunt vragen, afhankelijk van jouw behoeften.

OPBOUW/PRODUCT-BUILDING 
Productophoping is een van die stiekeme haarproblemen die je pas echt opmerkt als niets aan je haar meer hetzelfde werkt. Je haarproducten werken gewoon niet meer zo goed. Je krullen zitten niet zoals normaal. En alle producten en behandelingen die je gebruikt dringen niet door en werken niet zoals gewoonlijk. De lijst gaat maar door..maar de echte reden is dat je haar al die tijd producten heeft opgebouwd zoals hard water, chloor en factoren van buiten af. 

Wat moet je dan doen? Vraag naar de OLAPLEX Chelating Treatment. Deze behandeling verwijdert ophopingen uit het haar en herstelt de bindingen. Veel chelaatbehandelingen strippen het haar om de opbouw te verwijderen, maar OLAPLEX doet dat terwijl het ook de integriteit van het haar verhoogt. Van zware metalen tot chloor en hard water - dit is de ultieme intensieve behandeling om opbouw te verwijderen.


SCHADE
OLAPLEX staat erom bekend dat alle producten beschadigd haar herstellen. Dit klopt ook, maar er is één salonbehandeling die zich uitsluitend hierop richt, en ook gelijk het de sterkste bindingsopbouwende behandeling is die in salons verkrijgbaar is: De OLAPLEX Stand-Alone Treatment.Deze behandeling is voor iedereen. Gezond haar, aangetast haar, gekleurd haar - iedereen heeft baat bij gezonder haar.

Vraag naar de OLAPLEX Stand-Alone Treatment in de salon om je haar weer op te bouwen na beschadiging. De behandeling verbindt gebroken disulfidebindingen opnieuw, waardoor gezonde bindingen en sterker haar tot diep in de kern ontstaan. Dit kan alleen worden gedaan, vandaar de 'Stand-Alone Treatment', of met andere services die je kapper aanbiedt. 

VOCHT
Vochtigheid gaat over het bijhouden van je haar! We vergeten dat haarcheck-ups ons alles vertellen wat we moeten weten over het vochtgehalte van ons haar. Is het futloos, knapperig of voelt het droog aan? De ultieme behandeling voor 'thirsty hair' is de OLAPLEX 4-IN-1 Moisture Mask. Dit masker kun je toevoegen aan je kleur of knip behandeling. 

Vraag je stylist om een OLAPLEX 4-IN-1 Moisture Mask om uitdroging tegen te gaan en tegelijkertijd de bindingen te herstellen.

KLEUREN/ONTKLEUREN

Regel NR 1: Vraag bij elke kleurbehandeling of er OLAPLEX gebruikt wordt in de kleur/ontkleuring. Op deze manier kun je toch switchen van haarkleur zonder dat je haar beschadigd. OLAPLEX Nº.1 en Nº.2 verzachten de schade die chemicaliën aanrichten en bouwen 'onderweg' de bindingen opnieuw op terwijl de kleur of lightener wordt verwerkt.

Vraag jouw kapper om OLAPLEX toe te voegen aan alle formuleringen en stappen, om je haar gezonder dan ooit te maken! 

Heb je vragen over het gebruik van OLAPLEX in de salon? Of ben jij een salon en wil je OLAPLEX inkopen? Koop de OLAPLEX producten dan in bij de officiële OLAPLEX Distributeer in Nederland: https://nl.newflag.pro/

Related Hair Stories