Better Together met  N°.0-N°.7 ❤️
February 23, 2022

Better Together met N°.0-N°.7 ❤️

Valentijnsdag, de dag van de liefde voor de tortelduifjes. Voor singles is dit juist de dag waarbij zij opnieuw worden geconfronteerd met het ‘alleen’ zijn. Deze Valentijnsdag staat dit jaar niet in het teken van chocolaatjes en valentijnskaarten, maar in het teken van twee producten die samen het perfecte duo vormen.
 
Wat maakt een koppel dé perfecte match en hoe worden koppels iconisch? Ik heb het nu niet over Johnny Depp en Winona uit de jaren 90 of zelfs een tijdloze filmroman zoals The Notebook. Als een moderne, onafhankelijke vrouw, als ik denk aan iconische koppels, denk ik aan degenen die ervoor zorgen dat ik er van
dag tot dag op mijn best uitzie en me goed voel. Je weet wel, mijn haarproducten.
 
Ik zeg zelf altijd dat ik een relatie heb met mijn OLAPLEX haarproducten. Deze verzorgingsroutine staat bij mij gelijk aan geluk en liefde. Elk product staat op zichzelf en als ik deze match passen ze zo goed bij elkaar dat ze mijn haar naar een hoger niveau brengen. Dat is wat we onder #couplegoals zouden moeten verstaan. Ze schitteren alleen, maar kunnen geweldige dingen bereiken wanneer ze samen worden gecombineerd. Als eerbetoon aan de iconen die ik dagelijks vereer, deel ik hierbij mijn match made in heaven OLAPLEX routine.

 

N°.0 Intensive Bond Building Treatment & N°.3 Hair Perfector
 N°.3 werd al snel een icoon, maar pas toen N°.0vorig jaar werd gelanceerd, werd ik weer razend enthousiast over deze behandeling. Deze twee bieden samen de meest intensieve behandeling voor thuisgebruik.
 
Prime het haar eerst met N°.0, laat deze tien minuten inwerken en breng vervolgens de N°.3rechtstreeks aan boven op de N°0 voor tien minuten. Was je haar vervolgens met de N°.4 Bond Maintenance Shampoo en N°.5 Bond Maintenance Conditioner, style je haar hierna zoals je gewoonlijk zou doen. Deze twee producten zorgen er samen voor dat gebroken zwavelbruggen hersteld worden, waardoor het haar aanzienlijk sterker
wordt dan voorheen.
 
 
N°.4 Bond Maintenance Shampoo & N°.5 Bond Maintenance Conditioner
 Deze twee idolen hebben de wijze waarop ik mijn haar was veranderd. Wat N°.4 en N°.5 zo'n geweldige match maakt, is dat beide het OLAPLEX-bestanddeel bevatten. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat gebroken zwavelbruggen hersteld worden. Er is geen andere shampoo en conditioner die dit mogelijk maakt. Geen
enkele shampoo-conditioner combinatie kan reinigen en diep hydrateren terwijl het haar gezonder wordt! Ze zijn de perfecte match en geschikt voor alle haartypes!

 

N°.6 Leave-In Styling Treatment & N°.7 Bonding Oil
 Meet het dream styling team: de N°.6 en N°.7. Deze twee hebben eigenschappen en voordelen om de conditie van het haar naar een hoger niveau te tillen. Wanneer ze samen worden 'gecocktaild' beschermen de twee tegen hitte tot 232 °C, beschermen ze tegen UV-stralen, verminderen ze tot 72 uur lang pluizig haar voegen ze glans toe, hydrateren en bieden houvast. Welk duo ken jij dat dit ook kan? #ICONICDUO

Related Hair Stories