Doei Droog Winter Haar, Hi OLAPLEX Nº.8
February 07, 2022

Doei Droog Winter Haar, Hi OLAPLEX Nº.8

Raak jij ook zo geïrriteerd door onmogelijk, statisch en droog ‘winterhaar’? We’ve got your back! Tijdens de koudere wintermaanden hebben we allemaal wel last van ‘winterhaar’. Je haar is een stuk droger, soms schilferig, je hebt minder glans en je haar wordt soms onhandelbaar. Hier zijn enkele manieren om de hydraterende OLAPLEX No. 8 te gebruiken, samen met enkele lifestyle hacks om hydratatie terug te brengen in haar en gedag te zeggen tegen onhandelbaar ‘winterhaar’. 

 

1. OLAPLEX Nº.8 Bond Intense Moisture Mask- Nº.8 is een uniek hydraterend masker en de enige in zijn soort die beschadigd haar (disulfide bindingen) hersteld. Je kunt de masker zo vaak als nodig gebruiken. Het is veganistisch, en vrij van schadelijke chemicaliën die je haar uitdrogen. Hoewel het wekelijks gebruik van dit hydraterende masker het vochtgehalte in je haar zal verhogen, kan je haar een extra boost gebruiken in de wintermaanden. Is je haar een beetje droog? Plan dan lekker een self-care dagje voor jezelf in en geef je haar wat extra liefde. 

 

Je haar wordt niet alleen droog door het koude weer. Het is droger tijdens de winter omdat er minder vocht in het haar zit, waardoor je huid en haar uitdrogen. Je hoofdhuid gaat jeuken, je krijgt mogelijk last van schilfers en je haar voelt minder goed aan. Je zou je hydraterende dagcrème toch ook nooit overslaan, dus waarom zou je deze verzorging voor je haar dan wel skippen?

 

Samen met de OLAPLEX technologie bevat Nº.8 ingrediënten die ook in huidverzorging worden gebruikt, zoals Meadowfoam Seed Oil, Jojoba, Hemp Seed Oil, Rosehip Oil, en Ceramides.

 

2. Watertemperatuur- Het is winter, en waarschijnlijk verhoog je de temperatuur van je douchewater omdat het zo koud is, maar weersta die drang. Net als het stijlen en föhnen van je kan warm water ook je haar beschadigen. Als je de temperatuur niet kunt verlagen, sluit dan een compromis door een douchemuts te dragen tot het tijd is om je haar te wassen.

 

3. Hydrateer je haar regelmatig- Haarolie doet voor je haar wat hydraterende crèmes doen voor je huid. Eén olie in het bijzonder hersteld beschadigt haar en geeft het glans, hydratatie en bescherming tegen hitte tot 450ºF. OLAPLEX Nº.7 Bonding Oil is het perfecte formaat om in je tas te mee te nemen voor een snelle touch-up gedurende de dag of je ochtend en avond haarritueel.

 

4. Luchtbevochtiger- Terwijl je slaapt, ondervind je haar de gevolgen van de intens droge, koudere lucht. Overweeg een luchtbevochtiger aan te schaffen om de luchtvochtigheid te verhogen. Ook hiermee help je je haar gedag te zeggen tegen droog ‘winterhaar’!

Related Hair Stories