Droogshampoo: Wat dacht je van geen residu en witte waas?
March 13, 2023
droogshampoo

Droogshampoo: Wat dacht je van geen residu en witte waas?

Na een paar dagen je haar niet te hebben gewassen is de droogshampoo onze reddende engel. Maar toch is droogshampoo altijd een product waarmee je een probleem wilt oplossen, maar eigenlijk altijd weer een toevoegt.. Die witte, poederige laag op je haar. Dat poeder laagje is al sinds de jaren 40 een soort vloek voor alle droogshampoo lief hebbers. 

Om OLAPLEX Nº.4D Clean Volume Dry Detox Shampoo te maken, moesten we alle ingrediënten herzien, te beginnen met ons doel: het haar gezonder maken dan voorheen.

Hoewel witte poederachtige resten een dooddoener zijn voor brunettes en roodharigen die droogshampoo gebruiken, kunnen sommige blondines ermee wegkomen als laatste redmiddel. Veel merken hebben dit probleem aangepakt door getinte droogshampoos te introduceren om het residu te maskeren. Toen we nadachten over hoe we droogshampoo beter konden maken, hielden we dit allemaal in gedachten, wetende dat er een betere manier was om dit op te lossen. Wat dacht je van helemaal geen residu? Residu leidt tot meer opbouw in het haar, wat kan leiden tot schade en dat willen we niet hebben!

OLAPLEX Nº.4D gebruikt een geavanceerde formule met gepatenteerde OLAPLEX Bond Building Technology. Ultrafijn microzetmeel zorgt voor een krachtige olie-absorptie terwijl het haar luchtig en zacht wordt. Deze formule laat geen spoor van wit residu of porie-verstoppende opbouw achter! Rambutan zaad extract is een duurzame bron van ontgiftende antioxidanten. Het neutraliseert geurveroorzakende verontreinigingen en onzuiverheden terwijl het de hoofdhuid kalmeert. Onderweg reinigen en tegelijkertijd het haar weer opbouwen is nog nooit eerder gedaan. Deze formule is een krachtpatser van baanbrekende ingrediënten om jou het beste van het beste te geven.

Voorkomen is altijd beter dan genezen, daarom ondersteunt deze innovatieve formule een gezonde hoofdhuid. 100% van de gebruikers in een onafhankelijk consumentenonderzoek zag geen wit residu. Gebruik Nº.4D tussen de wasbeurten door, na het sporten of als een oppepper wanneer jouw haar het nodig heeft!

Nu verkrijgbaar bij in onze shop!

Related Hair Stories