Halloween ready blond!
October 28, 2021

Halloween ready blond!

It's spooky season!! Dit weekend is het weer tijd om flink uit te pakken voor HALLOWEEN! We roepen alle Cruellas, Elsas en Marilyns op om een extra stap te zetten om hun looks onvergetelijk en realistisch te maken. Of je nu zelf blond bent of voor de gelegenheid een pruik van 100% menselijk haar hebt, OLAPLEX Nº.4P zal je lokken helpen opfleuren en tonen want niets is enger dan ongewenst koperachtig haar op Halloween.


Ben je verkleed als Assepoester of als de ware Khaleesi, Mother of Dragons? Bereid je voor op een avond vol foto's die je look vastleggen, wat betekent dat elk detail, vooral het haar, tip top in orde moet zijn. Als je nog niet bekend bent met de nieuwe OLAPLEX Nº.4P, hier is een overzicht van wat het doet voor haar niveau 7 en hoger (inclusief 100% menselijk haar pruiken).


Nº.4P herstelt, reinigt en hydrateert met gepatenteerde OLAPLEX-technologie voor blond-, lichter- en grijs haar. Terwijl de shampoo hydrateert, neutraliseert de Nº.4P koperachtig en gele tinten in het haar en verheldert de haarkleur. Het sterk geconcentreerde pigment maakt naar wens aanpasbare toonniveaus mogelijk, ideaal voor medium tot lichtblonde tinten waarbij gele of koperkleurige tonen onder controle moeten worden gehouden. Vergeleken met de andere paarse shampoos, vonden de gebruikers het haar 3x helderder door het gebruik van OLAPLEX Nº.4P.


Hoe gebruikt je het? Hoe langer je de shampoo laat intrekken, hoe helderder de resultaten, maar we raden aan te beginnen met één minuut en van daaruit op te hogen. Gebruik Nº.4P 2-3 keer per week om ongewenste koperkleur of gele tint te neutraliseren.

 


Soms is een snelle oppepper alles wat je nodig hebt, en Nº.4P doet precies dat. Zonder in de salon te hoeven zitten, verheldert en versterkt het blond haar en brengt het jouw look van boring naar amazing!

Related Hair Stories