olaplex n9
March 29, 2023
anti pluis

Spring is in the Hair: luchtvervuiling & Nº.9

Wanneer we het hebben over luchtvervuiling denk je vaak als eerste aan je gezondheid. Shocking fact: zelfs je haar is niet veilig. We weten hoe vervuilende stoffen onze huid kunnen aantasen en beschadigen, maar ons haar lijdt net zoveel schade. Vrije radicale schade door luchtverontreinigende stoffen (bekend als PM of particulate matter) kan leiden tot build up, doffe haarkleur en nog veel meer. We worden er elke dag aan blootgesteld, zowel binnen als buiten. Omdat we er niet aan kunnen ontsnappen, hebben we een oplossing gevonden in het nieuwe OLAPLEX Nº.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum.

 

Dezelfde verontreinigende stoffen waar we ons zorgen over maken om in te ademen, zijn ook de stoffen die ons haar aantasten. Sommige milieuverontreinigende stoffen zijn uitlaatgassen, rook en stof. De lente is vaak de meest vervuilde tijd van het jaar, wat betekent dat dit seizoen de tijd is om jezelf te beschermen. Nº.9 is een anti-beschadiging haarschild. Als je haar er dof uitziet, gaat klitten of niet goed in model blijft, kun je tekenen hebben van vervuiling of beschadiging door hitte.

 

Vervuilende stoffen kunnen het haar op verschillende manieren aantasten, van hoofdhuidirritatie, broosheid, breuk en haaruitval. Nº.9 biedt een 48 uur Pollution Protection Index! De N°.9 is krachtig, rijk aan antioxidanten, rode algenextract en bevat zoals gewoonlijk de wetenschappelijke bewezen OLAPLEX Bond Building Technology™.

 

Hoe kun je N9 het beste gebruiken? Gebruik het serum als eerste stap in je stylingroutine, door een kleine hoeveelheid aan te brengen op vochtig haar, begin bij de punten en werk naar de aanzet. Heb je dik en lang haar? Gebruik dan meer product als dit nodig is.

 

Als het haar niet beschermd wordt, stapelt luchtvervuiling zich op en ziet het er dof en beschadigd uit. Rode Algenextract hecht zich aan nat haar als een onzichtbaar schild om vervuiling tegen te houden, het haar te voeden en krachtige antioxidanten aan de haarschubben af te geven die vrije radicalen neutraliseren voordat ze schade aanrichten.

 

De vrije radicalen die door verontreinigende stoffen worden gecreëerd, vernietigen de haarverbindingen en eiwitten die klitten, gespleten haarpunten, haarbreuk en moeilijk te stylen haar veroorzaken. De ingrediënten van de N9 vormen samen een gewichtloos, siliconen-vrij haarserum dat als een schild beschermt tegen vervuiling, hitte en vrije radicalen voordat ze het haar beschadigen. Voor satijnglans, stijlgeheugen, veerkrachtige krullen, controle over klitten, statische haar en het biedt bescherming tegen hitte tot 230 °C.

 

Tijdens ons meest vervuilende seizoen, is er geen betere manier om je haar te beschermen dan Nº.9 aan je routine toe te voegen!

 

Related Hair Stories