Wat is een OLAPLEX Bun?
April 28, 2023

Wat is een OLAPLEX Bun?

Hoewel de knot vele stijlvarianten heeft gekend, van Victoriaans Engeland tot ballet en de rommelige knot, is het nu tijd voor de OLAPLEX bun. De OLAPLEX bun zorgt ervoor dat je haar van binnen uit wordt hersteld, terwijl het glad en sophisticated naar achter is gestyled. We leven officieel in het tijdperk van het #OLAPLEXBUN


Wat begon als een behandeling is veranderd in een lifestyle accessoire. Sporten? OLAPLEX knot. Boodschappen doen? OLAPLEX knot. Voor die dagelijkse taken waarbij je toch al in joggingbroek naar buiten loopt, is een OLAPLEX-behandeling de manier om je kostbare tijd te maximaliseren. De OLAPLEX knot is overal op sociale media te zien en niet meer weg te denken! 

Alles over de knot:

Het begint met een behandeling. Dit levensstijlritueel begon met OLAPLEX Nº.3 en een haarbandje, maar heeft zich ontwikkeld tot een nog sterkere thuisbehandeling in combinatie met de Nº.0 Intensive Bond Building Treatment. Samen creëren ze de meest intensieve bond building treatment die voor thuis te verkrijgen is.

1. Begin met schoon, vochtig haar en verdeel Nº.0 grondig over het haar. Kam door om ervoor te zorgen dat al het product volledig is verzadigd in het haar. Doorkammen zorgt ervoor dat er geen hoekjes of gaatjes gemist worden! Laat daarna Nº.0 tien minuten in het haar zitten.

2. Direct na de tien minuten brengt je Nº.3 aan (je hoeft Nº.0 niet uit te spoelen). Breng royaal en gelijkmatig aan, en kam het vervolgens door om ervoor te zorgen dat Nº.3 over het hele haar verzadigd is.

4. Doe je haar in een leuke natte knot en wacht tien minuten. De OLAPLEX knot is een eigen leven gaan leiden omdat de meeste OLAPLEX liefhebbers het prettig vinden om de behandeling langer vol te houden. It's your party! 

5. Daarna gewoon wassen en verzorgen met OLAPLEX Nº.4en Nº.5 Bond Maintenance Conditioner

Je gaat sowieso je haar in een knot doen. Of het nu gaat om boodschappen doen, yoga of je hond uitlaten - waarom niet tegelijkertijd de integriteit van je haar herstellen? Perioddd.

Related Hair Stories