Waarom krullen van OLAPLEX houden
April 13, 2023

Waarom krullen van OLAPLEX houden

Alles wat krullend haar ooit heeft gewild is gewoon gezonder en fluffy zijn. Sinds het begin is OLAPLEX het geheime wapen geworden van mensen met krullend haar, en de reden is simpel. Wat krullend haar nodig heeft om te gedijen is wat extra liefde, geduld en OLAPLEX.De kwetsbaarheid van krullend haar is niet de reden waarom het gevoeliger is voor beschadiging. De bittere waarheid is dat velen met krullend haar ernaar streven zich aan te passen aan de 'schoonheidsnormen' die het stijle haar bevoordelen. Als gevolg daarvan hebben veel mensen met krullend haar jarenlang gevochten tegen hun textuur met behulp van thermische stylingapparaten of chemische relaxers. Let's break this pattern! Waarom is krullend haar zo kwetsbaar?Geen beladen vraag, beloofd. krullend haar staat erom bekend dat het van nature droog is. Dat maakt het nog kwetsbaarder. krullend haar heeft een zwakkere schubbenlaag die snel in de knoop raakt, door de kronkels en ribbels. Koppel dat aan droog haar, en je hebt knopen die tot meer schade leiden.
In 2014 was OLAPLEX de eerste mogelijkheid voor krullend haar om zich te versterken en te genezen van alle beschadigingen. Nu, met een hele lijn van gepatenteerde OLAPLEX technologie plus onze originele Nº.3 behandeling, wordt krullend haar steeds beter! Met elke behandeling thuis met OLAPLEX Nº.3 wordt krullend haar (en alle haartypes natuurlijk) zo dicht mogelijk bij de 'virgin state'  gebracht. Dit betekent, vooral voor krullend haar die aan het herstellen is van alle beschadigingen, dat krullen weer opgebouwd en tot leven gebracht kunnen worden. Nou eerlijk is eerlijk, OLAPLEX is geen toverstokje. Bij ernstige beschadigingen is een big chop of een bezoekje naar de kapper wel gewoon de enige oplossing. Hoe dan ook, met geduld en veel OLAPLEX hebben krullen een kans om weer tot leven gebracht te worden. 
OLAPLEX is niet alleen voor beschadigde krullen, maar houdt ook de gezondheid en het uiterlijk van gezonde krullen in stand! Krullen houden vooral van Nº.6 Bond Smoother voor pluisvrije styling en vocht in te brengen, samen met OLAPLEX Nº.7 voor glans en extra bond building!

Consistentie is de sleutel tot gezond haar en krullen, dus het is vooral belangrijk om te luisteren naar je haar en te kijken wat het nodig heeft. Ben je er niet helemaal uit? Check onze OLAPLEX Discovery Kiten probeer onze gehele lijn uit. 

Related Hair Stories