XMAS SHOPPING GUIDE
December 15, 2021

XMAS SHOPPING GUIDE

De perfect ‘selfcare' routine vinden is soms wat lastig. Met Kerst in het vooruitzicht, is dit de ideale gelegenheid om geliefden een op maat gemaakt ‘selfcare’ ritueel cadeau te doen. Gezond haar is iets waar iedereen recht op heeft, ongeacht haartextuur, haarkleur of haarconditie. Olaplex maakt het kerstshoppen voor je geliefden gemakkelijk met de OLAPLEX at-home lijn om het haar van binnenuit opnieuw op te bouwen. Gezond haar voor de feestdagen? Het beste. Cadeau. Ooit.

De OLAPLEX familie groeit elk jaar, dus om het winkelen eenvoudig te maken, hebben we een gids samengesteld voor elk budget en elke persoon in je leven. Of het nu een collega is, familie of BFF. 

Cadeau voor je collega

OLAPLEX Nº.3 Hair Perfector - Onze bestseller en cult-favoriet Nº.3 is een haarheld. Ongeacht de ’selfcare’ routine, deze behandeling is een fan favoriet die de verbindingen in het haar herbouwt, waardoor het haar gezonder wordt dan voorheen. Gemakkelijk aan te brengen en perfect voor thuis spa dagen of on-the-go behandelingen.


Broers en zussen / Bestie Gift

OLAPLEX Nº.0, Nº.3 Limited Edition, en OLAPLEX Nº.8 Bond Intense Moisture Mask. Voor de meest intensieve behandeling beschikbaar voor haarherstel, zijn Nº.0 en Nº.3 een match made in gift heaven. Voeg er een vochtmasker aan toe, en het is een uitgemaakte zaak, bestie! Onze Limited Edition Nº.3 fles is 250ml; dat is meer dan het dubbele van de standaard fles. Meer behandelingen, gezonder, gehydrateerd haar!


Bae / Mam / Pap

Voor die unieke geschenken is meer altijd meer. De volledige OLAPLEX at-home lijn legt jij je partner, mama of papa helemaal in de watten. De volledige OLAPLEX routine die bij elke behandeling het gezondst mogelijke haar geeft. Je hoeft niet langer te zoeken naar een haarritueel wat perfect bij jouw past. Maak je eigen kit met de volledige OLAPLEX lijn, inclusief OLAPLEX Nº.0, Nº.3, Nº.4 of Nº.4P, Nº.5, Nº.6, Nº.7, en Nº.8. Met deze wint jij de feestdagen!

Related Hair Stories